keskiviikkona, toukokuuta 13, 2009

she comes back from school too early..

en mennyt taaskaan kouluun. tää on mun "lukuloma". oon suunnitellu jo ohjelmaakin tälle päivälle. tein koko viikon rästiin jääneet tehtävät, joita oli jo ihan liikaa. sitten luin läpi biologian koealueen. koe on huomenna. vielä pitäs tehdä äikän esitelmä yhdestä kirjasta (ja lukea se kirja ensin), sitten lukea enkun sanoja, kerrata alleviivauksia ja kielioppia. sitten luen bilsan koealueen uudestaan.

mun on pakko lukea, lukea, lukea ja vaan lukea että saisin niistä kokeista yhtään minkäänlaisia numeroita. asiat kirjoista ei vaan tartu mun päähän. musta teksti hyppii silmistä sisään, juoksee aivojen läpi ja valahtaa ulos jostakin. saan koepaperin eteeni enkä muista enää mitään. niin siinä aika usein vain käy. ja silti mulla oli keskiarvo 8, oon tällänen lunttaaja. tekstaan, teen pieniä paperilappuja taskuihin ja penaaliin, kirjottelen käsiin ja toivon ettei opettaja huomaa. siksi tykkään tehdä ennemmin rästikokeita, kun ne ei läheskään aina ole valvottuja. aina on joku seinä tai oven reuna joka estää opettajaa näkemästä kaikki mun huijaukset, vuosiluvut lapuilla kertomukset metsän uudistumisesta, missä järjestyksessä kaikki menee. en muista nytkään. heinikkovaihe, pensaikkovaihe, sekametsävaihe, aarniometsävaihe? tarkistan vihosta. viimisen ois pitäny olla "vanha havumetsä", mut muuten oikein.

kirjotan tän postauksen loppuun ja sit meen lukemaan siihen äikän kirjaesitelmään.

mua ärsyttää kun äiti on kotona. sillä on 2 viikkoa lomaa töistä, jotain ylityökorvauksia.. jos oisin yksin kotona ni en söis mitään ja urheilisin ihan hulluna. tai niin mä väitän. luultavasti tekisin päin vastoin. aamulla "nouse nyt ylös kello on jo vaikka mitä" (lue: kello 11) äiti huusi mut keittiöön, kysy oonko mä syöny jo aamupalaa. idioottina sanoin että en. otin sitte 2 palaa moniviljapatonkia, vähän juustoa, mehua ja puolikkaan pullan(!! lue: äiti tyrkytti). yhteensä n. 300 kaloria.

en voi edes lähteä lenkille kun se on kotona ettei se huomaa. jos kuntopyörästä tulisi pienempi ääni tai en asuisi 2. kerroksessa niin sitäkin voisi polkea. tällä hetkellä mun ainoot vaihtoehdot on hiljaset jumpat mun huoneessa (tosin nekin äiti voi kuulla jos lattia tömisee), lihaskunnot ja jotain. teinkin tänään jo 25 x vatsat, 25 x selät ja 25 x/puoli reisiliike. voisin ottaa ton tavaks joka päivä.

tuun editoimaan tähän illalla jotain päivän tapahtumia, ja sit tietty oonko liikkunu ja miten on syömiset menny. jos on oikeen paljon asiaa ni voin kirjottaa vaikka uuden postauksenkin.

..kenellekköhän mä näitä oikeen kirjotan? ei yhtään lukijaa. noh, toisaalta tää on vaan mun päiväkirja, ei mua haittaa vaikkei kukaan lukis. kunhan saan purkaa ajatuksiani.

edit klo 17:39

tää päivä on menny aika paljon kouluhommien parissa. tein kaikki läksyt, sit luin sen äikän kirjan ja kirjotin niitä kaikkii juttui siitä mitä piti. esitelmä on perjantaina. luin viel kaikki enkun kokeeseen tulevat kappaleet läpi, ja tähän kaikkeen meni yli 5 tuntia ku se äikän esitelmään tuleva kirja ei ollu hirveen lyhyt. nyt pitäs tekstata jollekki ja kysyy mitä tänään on tullu läksyks, sillä huomen mä menen kouluun. köksää..huoh.. liikaa kaloreita.

ainii! taisin unohtaa mainita et aamupaino oli laskenu -100g eilisestä, eli painan 53,1kg ja bmi on edelleen 18,1.

syömiset on menny miten on, n. 1200 kaloria tähän mennessä. noh, en syö enää paljon tänään (en syö mitään jossei oo ihan pakko, esim et äiti kyttää). koulussa on helppo syödä vähemmän kun voi skipata aamupalan ja lounaan ja välipalan.

1 kommentti: